Meer over Verjaardag (prospect)

0

Schulden

We zijn enorm trots op onze financiële gezondheid. Octavio is 100% schuldenvrij. Net zoals we de financiële doelstellingen van onze klanten voorop stellen, leggen we de lat ook hoog voor onszelf. Een goede organisatie begint met een financiële gezondheid.

Nieuwe collega’s

Melek Ben Lahirech is al twee jaar lang onze administratieve rots in de branding. Sinds februari kreeg ze er een collega bij en kwam Hilde Van Welden onze administratieve rangen versterken. Deze zomer startte Tom Bruggeman als relatiebeheerder. Driewerf hoera!

3

8

Vennoten

Met ons team van 8 evenwaardige financiële experten staan we als vennoten sterk. Onze gezamenlijke expertise, gedeelde kennis en gemeenschappelijk netwerk zorgen voor een sterker geheel. De tevredenheid van onze klanten en onze groei zijn daar de mooiste bewijzen van.

Partners

Onze autonomie is ons grootste goed en een uitgebreid netwerk met sterke partners is daarbij cruciaal. Ondertussen hebben we een dertigtal structurele partners. Hun kwalitatieve producten en diensten of aanvullende expertise behoren tot de keuzes die we onze klanten kunnen bieden. Dankzij ons kwalitatieve partners krijgen zij de keuzes die ze verdienen.

30

200

m2 kantoor

Twee jaar geleden startten we bewust klein. Ons kantoor in bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge werd echter al snel te klein en nu huren we een aangename 200 m2 in Sint-Martens-Latem. We hebben het ondertussen naar onze smaak ingericht en ontvangen er zowel bestaande als toekomstige partners en klanten. Ook u bent meer dan welkom!

Aanwezigen

Octavio hecht veel belang aan het delen van onze kennis én een persoonlijk contact met elk van onze klanten. Vorig jaar lanceerden we dan ook 2 succesvolle evenementen. In het najaar van 2017 vonden de eerste KennisDagen plaats, in het voorjaar nodigden we Pascal Paepen uit op het podium van onze eerste ExpertAvond. In totaal mochten we zo al 718 gasten ontvangen.
Wordt vervolgd.

718

1.497

Families

Op vandaag is Octavio enorm trots om het vermogen van bijna 1.500 families te mogen begeleiden. De groei van de voorbije twee jaar is voornamelijk tot stand gekomen door de aanbeveling van bestaande klanten. Ook daar zijn we uiteraard enorm tevreden mee.