Octavio, dat zijn acht experten die u persoonlijk begeleiden

Octavio is een team financiële experten, elk met hun eigen expertise. We begeleiden onze klanten altijd persoonlijk en hechten veel belang aan de vertrouwensrelatie met hen.

Octavio maakt geen deel uit van een financiële groep. We werken sinds onze oprichting in 2016 zonder hiërarchie in onze organisatie. We geloven dat we sterk zijn door onze expertise op vlak van spaar- en beleggingsverzekeringen te delen in dialoog met onze klanten.

Ons DNA

In 2016 richtten we Octavio op met 8 financiële experts. Centraal in onze aanpak staat dat elke klant een uniek aanspreekpunt en contactpersoon verdient.

We zijn bereikbaar, flexibel en geëngageerd. We geloven niet in kant-en-klare oplossingen. We nemen de tijd om naar u te luisteren zodat we een pakket aan spaar- en beleggingsverzekeringen kunnen voorstellen op maat van uw wensen. We streven naar een lange termijn relatie met onze klanten, dit in elke fase van uw leven en over generaties heen.

Onze expertise & kennis

Met ons team van 8 evenwaardige financiële experten staan we sterker. Elke cliënt kan rekenen op de voordelen van onze gezamenlijke expertise, onze gedeelde kennis en ons gemeenschappelijk netwerk. We geloven erin dat het geheel sterker is dan de som van de delen.

over-octavio-expertise-kennis
Over Octavio - Kantoor

Zelfstandige makelaars

Als zelfstandige makelaars zijn we vrij om advies te geven vanuit onze eigen expertise. Daarnaast kunnen we een beroep doen op ons netwerk om u te begeleiden. We werken met meerdere partijen samen, wat ons helpt in het maken van de juiste keuzes, samen met onze klanten. U krijgt een open en transparant overzicht van alle opties die bij uw persoonlijke situatie passen.

Octavio beschikt over een inschrijving in het register van de verzekeringstussenpersonen. Voor fiscaal-juridisch advies hebben we enerzijds onze eigen vennoten, en raadplegen we anderzijds ook collega-experten. Voor alles wat vastgoed betreft, rekenen we op onze partners-specialisten in dit vakgebied. Als u dat wenst, werken wij ook nauw samen met uw notaris en boekhouder.

Vraag onze DenkWijzer aan en blijf ook zo op de hoogte van onze samenwerkingen en de oplossingen die we voorstellen aan onze cliënten.

Vragen over ons netwerk? We beantwoorden ze graag.

Meer weten?

Meer te weten komen over ons?
We komen bij jou langs om kennis te maken.

Vraag een gesprek aan