Wat doen jullie meer en anders dan mijn bank?

Banken zijn ‘megastores’ geworden en werken meer en meer digitaal. Het is niet altijd eenvoudig om in hun brede aanbod precies terug te vinden wat u nodig hebt. Wij zijn ook niet gebonden aan één of meerdere partijen. We zijn ervan overtuigd dat het beter is om één vaste vertrouwenspersoon te hebben, die u kent, op post blijft en in heel veel ‘winkels’ terecht kan.

Is dit wel iets voor iemand van mijn leeftijd?

Absoluut, we hebben allemaal te maken met geld, alleen verschilt de manier waarop. We helpen u met de organisatie van uw spaar- en beleggingsverzekeringen en vertrekken daarbij altijd van de doelen die u zelf voor ogen hebt: van uw eerste woning over studerende kinderen tot een zalig pensioen.

Ik wil mijn kinderen erbij betrekken, hoe doe ik dat?

U vraagt ze gewoon mee aan tafel. Bij voorkeur doen we dat wel nadat we uw wensen kennen en nadat we, al dan niet in samenspraak met de experten uit ons netwerk, een voorstel hebben uitgewerkt. Pas dan wordt immers duidelijk op welke manier we de kinderen in uw successieplanning kunnen betrekken.

Komen jullie thuis langs?

Ja, we geloven dat mensen pas vrijuit over centen kunnen praten wanneer ze op hun gemak zijn. En waar kan dat beter dan gewoon bij u thuis? Maar u bent natuurlijk ook welkom bij ons op kantoor, dat spreekt.

Wat kost het?

De kost van onze diensten hangt af van de diensten die we kunnen leveren. Daarom maken we eerst tijd voor dat persoonlijk gesprek. Dat is onze basis voor een voorstel op maat.

Kunnen jullie rendement garanderen?

Neen, we begeleiden u naar oplossingen die overeenkomen met uw plannen. Octavio heeft geen eigen producten maar gaat op zoek binnen het eigen netwerk . naar die oplossing(en) die het beste bij u passen.

Moet ik zelfstandig zijn om in aanmerking te komen voor een samenwerking?

Neen, we hebben een brede waaier aan mogelijkheden voor zelfstandigen, maar ook voor werknemers kunnen wij iets betekenen.

Vanaf wanneer is het de moeite om Octavio onder de arm te nemen?

Zodra u start met sparen, loont het eigenlijk al de moeite. Het verschilt uiteraard van persoon tot persoon, vandaar dat we altijd eerst de tijd nemen om tijdens een persoonlijk gesprek na te gaan waar we u kunnen helpen. Kan dat niet, dan vertellen we u dat ook.