Alles over Onze aanpak

1. onze-aanpak-stap1-inkaartbrengen

Stap 1: meteen alles in kaart brengen

Tijdens deze eerste stap maken we uitgebreid en persoonlijk kennis. Het gaat hier immers om meer dan alleen cijfers. Vervolgens analyseren we uw huidige financiële situatie en brengen we uw vermogen in kaart. Dat is de basis om u daarna optimaal te kunnen begeleiden. Tot slot maken we samen uw langetermijndoelen concreet. Dat doen we met behulp van een aantal praktische tools waarmee we ook uw persoonlijk dossier kunnen samenstellen. Daarin zit onder meer een pensioenmap waarin we een overzicht bijhouden van hoeveel u spaart, uw rendement vandaag en een projectie van dat rendement.

Stap 2: een persoonlijk begeleidingsplan opstellen

We maken een afspraak om het begeleidingsplan te overlopen, bij u thuis. We begeleiden u bij het beheer van uw verzekeringsportefeuille zodat we samen uw doelen kunnen verwezenlijken voor uzelf, uw gezin en familie. Tegelijkertijd zorgen we voor een duurzame basis om uw spaar- en beleggingsverzekeringen in de toekomst bij te sturen en te optimaliseren. We kiezen samen de aanpak die overeenstemt met uw beleggersprofiel: defensief, evenwichtig of dynamisch.

Maak kennis met onze vennoten

2. Octavio - Onze aanpak - Persoonlijk beleidsplan
3.

Stap 3: uw vermogen op koers houden

Na onze kennismaking gaan we onmiddellijk aan de slag. Maar daar stoppen we uiteraard niet. We stellen ook een actieplan op en houden regelmatig contact. Hebt u zelf vragen, dan mag u ons altijd bellen. Tot slot vinden we het fijn om regelmatig persoonlijk af te stemmen: als er familiale, wettelijke of financiële wijzigingen zijn, dan staan wij klaar om uw verzekeringsportefeuille bij te sturen. Zo bent u zeker dat u op koers blijft.

Meer over Octavio.