Onze aanpak

Geen chatbots, geen wachtmuziekjes aan de telefoon, wel een persoonlijk gsm nummer en een vertrouwd gezicht. Minimaal jaarlijkse opvolging binnen het comfort van uw thuis, dat is hoe Octavio zijn klanten begeleidt. Aan uw dossier hangt een driehoek vol expertise vast waar u steeds op kan terugvallen

Octavio Logo Merk
01

Vennoten

02

Relatiebeheerders

03

Back Office

01 Vennoten

Octavio is opgestart door acht vennoten. Die houden graag de vinger aan de pols en dat geldt voor elke nieuwe klant. U mag er dus vanop aan dat u een vennoot toegewezen krijgt die zijn jarenlange ervaring in de financiƫle sector gebruikt om de strategische lijnen van uw dossier uit te tekenen. Zij vormen het speerpunt van de driehoek waar u op kan steunen.

02 Relatiebeheerders

Onze vennoten worden ondersteund door vaste relatiebeheerders. Een duivel-doet-al die tot in de puntjes op de hoogte is van uw dossier en erop waakt dat de destijds uitgezette strategie nauwkeurig opgevolgd wordt. Hij komt u verslag uitbrengen van vorderingen, wijzigingen of evoluties op fiscaal- of economisch vlak en houdt de vinger aan de pols als het om u en uw gezin gaat. Veranderen er zaken in uw professionele - of gezinssituatie zijn zij de eersten om bij te sturen waar nodig.

03 Back Office

Onze kantoren bieden onderdak aan een waaier van experts. Zij vormen samen het kloppend hart van ons bedrijf en zorgen ervoor dat voorgestelde oplossingen op de juiste manier berekend, uitgewerkt en administratief afgehandeld worden. Bij Octavio huizen niet alleen mensen die gepokt en gemazeld zijn op vlak van beleggen, fiscaliteit, successie en pensioensopbouw, maar ook op vlak van schadeverzekeringen. U kunt er altijd telefonisch terecht voor alle soorten vragen.

Meer info?